A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

100W 12V kétoldalas monokristályos napelem panel

30.990 Ft (24.402 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Solmax
Cikkszám: SZ-100-36M
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Ez a 100W-os kétoldalas monokristályos napelem panel ideális megoldás otthona, lakóautója, hajója vagy bármilyen más energiaigényű alkalmazás számára. A legmodernebb technológiával készült panel kiváló hatékonyságot és tartósságot biztosít, így ideális választás a napenergia előnyeinek kihasználására.

Leírás és Paraméterek

A hagyományos napelem panelek a rájuk eső fény mennyiségének nagyjából 22%-át alakítják át elektromos árammá. Ezzel szemben a kétoldalas panelek akár 25-35%-kal több elektromos áramot is elő tudnak állítani. 

A kétoldalú panelek előnye, hogy mindkét oldalukon van napfény elnyelését lehetővé tévő réteg, így a földre, a tereptárgyakra vetődő és visszavert fényt is képesek felhasználni. Ennek köszönhetően a hatásfokuk is magasabb. 

Alkalmazási területei: 

  • Napelem teraszra fedésként: ahol védi a teraszt a csapadéktól, nem kívánt napsütéstől, viszont azzal párhuzamosan energiatermelést végez.
  • Napelem kerítés, korlát elemeként: határoló felületként is ideális az alkalmazása, hiszen az alapvető elválasztó funkció mellett áramot is előállít. 
  • Mezőgazdasági területeken: ahol az átszűrődő fény elegendő a növénytermesztéshez úgy, hogy közben energia előállítás is történik.
  • Zajvédő falként: egyes gyártók számításai szerint ezek a függőlegesen elhelyezett panelek akár 30-50%-kal több energiát tudnak előállítani.

Névleges teljesítmény 100W
Maximális teljesítményáram 5.19A
Maximális teljesítmény feszültség 19.28V
Nyitott áramköri feszültség 22.92V
Rövidzárlatos feszültség 5.50A
Maximális rendszerfeszültség 500V
Kimeneti tolerancia 0~+3%
Kábel 700mm / 2.5mm²
Modulszerkezet Alumínium keret / üveg / EVA / hátlap
Csatlakozódoboz minősítés ≥IP67
Cella 210*33.2–32*4
Üzemi hőmérséklet -40~+80℃
Modulméretek 1160*450*30mm
Súly 6.3kg

Szerkezet Monokristály
Teljesítmény (W) 100W

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.