A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

Fotovoltaikus napelem panel 110W - EcoFlow

109.899 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 1ECO1000-02
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes

EcoFlow 110W-os napelem panel

Biztosítsa energiafüggetlenségét az EcoFlow mobil fotovoltaikus panelekkel. A Delta és River sorozatú erőművekkel kompatibilisek, tökéletes kiegészítői sokoldalú alkalmazásuknak. Tiszta, megújuló energiát termel extra költségek nélkül. A kis méretű, mégis nagy hatékonyságú panelek bármilyen terepi körülmények között jól működnek, de akár otthona kertjében is.

Leírás és Paraméterek

Komplex szerkezet a még nagyobb hatékonyságért

Az EcoFlow panelek többrétegű szerkezete biztosítja a hatékony működést és a biztonságot. A felső réteg víz- és porálló. 92%-ban átlátszó, így hatékonyabb napenergia-gyűjtést tesz lehetővé. Az EVA anyag átlátszó rétege rugalmasságot biztosít a paneleknek és javítja a használat általános biztonságát. A panelek monokristályos szerkezete 19%-20%-os hatékonyságot garantál. A megerősített üvegszál és a végső vízálló bevonat további védelmet nyújt a sérülések és a nedvesség ellen.

Technológia a hatékonyság szolgálatában

A panelek teljesítményének növelésére egy új fotovoltaikus cellaosztó technológiát adaptáltak, így akár 20%-kal több energiát termelnek azonos méret mellett. Az EcoFlow állomást egyszerre használhatja áramforrásként és töltheti fel a panelekkel, amelyek folyamatosan új energiát szolgáltatnak.

Szerezzen még több energiát

Kombinálja a paneleket az EcoFlow állomások gyorsabb és hatékonyabb töltéséhez. A panelek 1 m-es MC4 kábellel vannak ellátva, így sorba köthetőek. A Delta 1300 mobilállomás gyorsabb feltöltéséhez elegendő három 110 W-os panel. A River 370 állomás feltöltéséhez kettő is elég.

A szállítás és a használat kényelme

A paneleket biztonságosan szállíthatja erre a célra szolgáló zsákokban, amelyek kihajtható állványként is szolgálhatnak. A paneleket könnyedén beállíthatja 0° és 180° között attól függően, hogy a naphoz képest hogyan szeretné elhelyezni őket.

Átgondolt kényelem

Az MC4-XT60 2,5 m-es kábelével a paneleket teljes napfényben és a mobil erőműben kényelmesen elhelyezheti. Tapadókorongok segítségével a paneleket sima felületekre, például ablakokra vagy az autó tetejére szerelheti.

A csomag tartalma:

  • fotovoltaikus panel
  • kábel
  • MC4 – XC60 (2,5 m)

Gyártó EcoFlow
Súly 4kg
Méret kinyitva 158 x 51.4 x 2.0 cm
Méret összecsukva 59 x 51.4 x 2.0 cm
Teljesítmény 110 W (+/- 5 W)
Nyitott áramköri feszültség 21.7 V (Vmp 18.5 V)
Üzemi áram 6.3 A (Imp 6.0 A)
Hatékonyság 20-21%
Cella típusa Monokristályos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.