A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Napelem panel 100W - EcoFlow

49.900 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Gyártó: EcoFlow®
Cikkszám: 5006001001

EcoFlow 100W-os napelem panel (rugalmas)

Szerezze be az EcoFlow 100 W-os napelem panelét és teremtsen egy optimális áramellátó rendszert a lakókocsijában! A panel rendkívül könnyű és egyszerű a beüzemelése. A rugalmas kialakítása miatt könnyedén passzol az ívelt felületekre is, az IP68 vízállóságának és a robusztus anyagának köszönhetően pedig bármilyen körülmények között működőképes!

Leírás és Paraméterek

Hatékony teljesítmény

Az EcoFlow napelem panele a legmagasabb minőségű monokristályos cellákat használja, aminek a konverziós hatékonysága eléri a 23%-ot, amivel jobb eredményt biztosít napos időben. Elláthatja árammal a legfontosabb eszközeit az ingyenes, széles körben is elérhető, valamint környezetbarát napenergia segítségével!

Könnyű és hordozható

A termék mindössze 2,3 kg-ot nyom, így a szállítása és a beüzemelése sem fog nehézséget okozni. Tökéletes lesz például egy lakókocsihoz, mivel a rugalmas kialakításának köszönhetően könnyedén felszerelheti egy ívelt felületre is. A másik előnye az univerzális MC4 csatlakozó, ami biztosítja a széles kompatibilitást!

Gyártó EcoFlow
Teljesítmény 100W
Nyitott áramköri feszültség 20.3V
Rövidzárlati áram 6.3A
Maximális működési feszültség 17.1V
Maximális működési áram 5.9A
Maximális rendszerfeszültség 600V DC (UL)
Maximális biztosítékáram 15A
Csatlakozó MC4
Konverziós hatékonyság 23%
Méret 1055x612x25mm
Súly Kb. 2.3kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.