A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Solplanet ASW 50K-LT G2 PRO Inverter - 50kW

1.481.990 Ft (1.166.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Solplanet
Cikkszám: 5905515616805
Elérhetőség: Beszállítói raktáron (3-7 nap)
Szállítási díj: Ingyenes
Mechanikai adatok  
Szélesség 640mm
Hossz 670mm
Magasság 270 mm
Súly 43 kg
   
Műszak adatok  
Fázisok száma 3
MPPT 5
Wifi Igen
LCD Nem
ETHERNET Nem
Minimális üzemi hőmérséklet -25 ℃
Maximális üzemi hőmérséklet 60 ℃
Teljesítmény 50000W
Minimális működési frekvencia 47.5 hz
Maximális működési frekvencia 52 hz
Hibrid Nem
Bizonylatok Nem
AFCI funkció Nem

Leírás és Paraméterek

A nagyobb kereskedelmi és ipari decentralizált PV-rendszereknek nagy teljesítményű, maximális energiahozamú háromfázisú inverterekre van szüksége. Az ASW 40-50K LT-G2 Pro széria továbbfejlesztett innovatív fejlesztése nagy teljesítményt, gyors telepítést, egyszerű üzembe helyezést, kevesebb karbantartást és tartós megbízhatóságot kínál.

A nagyobb méretű, wafer-alapú PV-modulok innovációja mellett az inverter legfeljebb 5 független MPP-követőt és az egyes fázisokon 32 A-es névleges bemeneti áramot kínál, amivel tökéletesen kompatibilis a nagy teljesítményű PV-modulokkal. A PV-rendszer 150%-os túlméretezésének köszönhető széles MPPT-tartomány optimális energiatermelést és nagyobb alkalmazási rugalmasságot biztosít a kereskedelmi PV-rendszerek számára.

Az IP66-os besorolású, kompakt falra szerelhető kivitel fenntartható használhatóságot biztosít a legtöbb környezeti hatással szemben. Az intelligens felhő alapú felügyeleti alkalmazásnak köszönhetően praktikusan nyomon követheti PV-rendszerét, bárhol is tartózkodjon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.