A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Victron Energy Smart BatteryProtect 12/24V-100A mélykisülés-elleni védelem

35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Victron Energy
Cikkszám: BPR110022000
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft
A Smart BatteryProtect leválasztja az akkumulátort a nem nélkülözhetetlen fogyasztókról, mielőtt az teljesen kisülne (ami kárt okozna az akkumulátorban), vagy már nem rendelkezne elégséges energiával a motorindításához.

Leírás és Paraméterek

Bluetooth használatakor a Smart BatteryProtect programozásához bármilyen szükséges kapcsolódási/leválasztási szint beállítható. Másik megoldásként az előre meghatározott kilenc kapcsolódási/leválasztási szint egyike a programozó tűvel is meghatározható (lásd a kézikönyvet).

Szükséges szerint a Bluetooth letiltható.

Az intelligens akkumulátorvédelmet biztosító Smart BatteryProtect egyirányú eszköz. Az áramot csak egy irányban – tehát a fogyasztó felé tartó vagy a töltőtől érkező áramot, de egyszerre a kettőt nem – kezeli. Továbbá az áram kizárólag a BE végpont felől a KI végpont felé haladhat. Fogyasztóval való használatkor az akkumulátor a BE végponthoz csatlakozik, illetve töltővel történő használat esetén a töltő kapcsolódik a BE végponthoz.

Adatok
Gyártó Victron Energy
Termék típusa Mélykisülés-elleni védelem
Bemeneti feszültségtartomány 6-35VDC
Maximális áramerősség 100A

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.