A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Victron Energy Smart BMS CL 12-100 Akkumulátorkezelő rendszer

74.490 Ft (58.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Victron Energy
Cikkszám: BMS110022000
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft

A Smart BMS CL 12/100 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátoraihoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12 V-os váltakozó áramú generátorral működő 12 V-os rendszerekhez tervezték.

Leírás és Paraméterek

A BMS CL 12/100 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül az egyes cellákat külön-külön monitorozza és védi, továbbá alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltési forrásokat, illetve az egyenáramú fogyasztókat.

A váltakozó áramú generátor dedikált bemenete áramkorlátozást és egyirányú áramutat biztosít a váltakozó áramú generátor felől az akkumulátorba, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (valamint indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható az intelligens lítium akkumulátor(ok)hoz.

A BMS egység egyúttal távoli be-/kikapcsolást lehetővé tevő csatlakozóval rendelkezik, azaz a BMS (és a rendszer) távoli kapcsolón keresztül is kikapcsolható, az előriasztó érintkező pedig figyelmeztető jelet ad még azt megelőzően, hogy a BMS leválasztaná az akkumulátorokat a rendszerről.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.