A Maxsolar.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Önnek az oldal használatát és személyreszabott oldalélményt nyújtsunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti.

Csatolt dokumentumok

Victron Energy VE.Bus BMS V2 akkumulátorfelügyelet - BMS

69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Victron Energy
Cikkszám: BMS300200200
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 989 Ft
A VE.Bus BMS és a VE.Bus BMS V2 olyan akkumulátorkezelő rendszer (BMS), amely VE.Bus adatátvitellel rendelkező Victron invertereket vagy inverter/töltőket tartalmazó rendszerekben üzemelő egy vagy több Victron Lithium Battery Smart12,8 V-os és 25,6 V-os (LiFePO4 vagy LFP) lítium akkumulátorral való kapcsolódásra és azok védelmére került kialakításra. Az akkumulátorokat felügyeli és védi bármelyik egyedi cella túlfeszültsége és elégtelen feszültsége ellen, valamint túlmelegedés és elégtelen honnan ellen is.

Leírás és Paraméterek

Az akkumulátor vagy akkumulátorok állapotától függően a BMS:

  • előriasztó jelet ad ki a cella hamarosan bekövetkező elégtelen feszültségű állapotára történő figyelmeztetésre,
  • a VE.Bus-on keresztül letiltja az invertálást a VE.Bus inverterekben vagy inverter/töltőkben, valamint a „Terheléslekapcsolás” érintkezőn keresztül más terheléseket is letilt cella elégtelen feszültségű állapotának bekövetkezése esetén,
  • a VE.Bus-on keresztül letiltja a töltést a VE.Bus inverterekben vagy inverter/töltőkben, valamint a „Töltéslekapcsolás” érintkezőn keresztül más töltőket is letilt cella elégtelen feszültségű, elégtelen hőmérsékletű vagy túlmelegedési állapotának bekövetkezése esetén.
  • távoli be/ki érintkezők,
  • VE.Direct és VE.Can napelemes töltők GX eszközzel történő letiltásának képessége,
  • lehetővé teszi a VE.Bus inverter/töltő számos eszközről, így a Digital Multi Control, a VE.Bus Smart hardverkulcs és GX eszközök,
  • árambemeneti és kimeneti segédcsatlakozók teszik lehetővé GX eszközök számára, hogy rendszerleállás esetén továbbra is áramellátást kapjanak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.